de cirkel

Boekrecensie | ‘De Cirkel’ – Dave Eggers.

Het is inmiddels februari en voor iedereen die mee heeft gedaan met de online boekenclub, die weet dat het tijd is voor een boekbespreking. Vandaag bespreek ik het boek van de maand januari 2016 met je, namelijk ‘De cirkel’ van Dave Eggers. Ik vertel of ik het een leuk boek vind en of ik het een aanrader vind. Veel kijkplezier!

Boekrecensie | ‘De Cirkel’ – Dave Eggers:

Het verhaal in het kort:

Het hoofdpersonage in dit boek heet Mae Holland en ze is 24 jaren oud. Wanneer ze wordt aangenomen bij een groot internetbedrijf genaamd ‘De cirkel’ kan ze haar geluk niet op. Mae is onder de indruk van alle pracht en praal dat het bedrijf te bieden heeft en gaat helemaal op in haar werk. Ze laat zich meeslepen door de energie van het bedrijf, de feestje, de groepsactiviteiten. Zelfs wanneer ze haar contact met de buitenwereld dreigt te verliezen.

Benieuwd naar mijn mening over dit boek? Bekijk dan zeker de video.

***

Wil je meer boekenrecensies lezen? Dat kan, klik dan hier.

De cirkel van Dave Eggers is o.a. te koop bij Bol.com.


En dat was mijn boekrecensie van ‘De cirkel’ van Dave Eggers. Uiteraard ben ik erg benieuwd wat jij van dit boek vond? Laat het mij zeker even weten in een reactie.

Bedankt voor het kijken!

peggyst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: