Boeken shoplog

Boeken shoplog | Thrillers, literatuur, romans & stripboeken. |

Boeken zijn van die dingen waardoor ik het contact met de wereld even helemaal kwijt kan raken en verzeild raak in een compleet nieuwe wereld. Ik slenter dan ook met veel plezier en gemak een half uur door de boekenwinkel. In de boeken shoplog van vandaag deel ik alle boeken met jou, die ik in de afgelopen maanden gekocht heb. Benieuwd?

• Boeken shoplog •

‘Thriller, literatuur, romans en stripboeken’

Suske en Wiske:

Boeken shoplogIn de video kon je zien dat ik niet zeker wist of er 3 of 4 strips waren uitgebracht in 2017. Het zijn er dus 4 geweest in totaal. De bovenstaande Suske en Wiske heb ik ergens vorige week gekocht, dus deze moet nu nog verkrijgbaar zijn in de winkel.

Cadeautip:

boeken shoplogVan alle boeken die ik in de afgelopen tijd gelezen heb, is er toch èèn die er bovenuit sprint. Namelijk  de debuutroman van Gail Honeyman. Ik vond ‘Ik ben Eleanor Oliphant en met mij gaat alles goed’ zo ontzettend leuk om te lezen. En mocht jij nog op zoek zijn naar een leuk Sinterklaas of kerstcadeau, dan vind ik bovenstaand boek ècht een aanrader.

Je koop dit boek hier.


En dat was mijn boeken shoplog met alle boeken die ik in de afgelopen tijd gelezen heb. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien en dat je wellicht wat lees inspiratie hebt kunnen opdoen. Naar welk boek ben jij het meest nieuwsgierig geworden?

Bedankt voor het kijken!

peggyst

 

 

 

Bekijk hier mijn boekrecensies.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: