his bloody project

His bloody project | boek van de maand

Hé hallo, het is een week geleden sinds mijn laatste blogpost en inmiddels ben ik gelukkig weer bijna helemaal beter. Omdat de maand november is begonnen, is het tijd om een nieuw boek te nomineren voor de boekenclub. Ik heb even moeten zoeken naar dit boek, maar gelukkig heb ik hem eindelijk in huis. Het boek van de maand is geworden: ‘His bloody project’ van Graeme Macrae Burnet.

Boek van de maand

‘His bloody project’:

Momenteel is dit boek alleen in het Engels verkrijgbaar en de oplettende lezer weet dat ik geen Engelstalige boeken lees. Maar omdat het boek mij zo aansprak, heb ik besloten om een uitzondering te maken. Dus ik ben benieuwd hoe mij dit gaat bevallen.his bloody projectThe year is 1869. A brutal triple murder in a remote community in the Scottish Highlands leads to the arrest of a young man by the name of Roderick Macrae. A memoir written by the accused makes it clear that he is guilty, but it falls to the country’s finest legal and psychiatric minds to uncover what drove him to commit such merciless acts of violence. Was he mad? Only the persuasive powers of his advocate stand between Macrae and the gallows. Graeme Macrae Burnet tells an irresistible and original story about the provisional nature of truth, even when the facts seem clear.

Verkrijgbaar:

Dit boek is hier verkrijgbaar voor €11,13. Ik weet overigens niet of dit boek te leen is in de bibliotheek. Helaas is dit boek niet verkrijgbaar in een e-book versie.


Ik hoop dat je mee gaat lezen en aan het einde van de maand terug komt om dit boek te bespreken.

Veel leesplezier gewenst!

Liefs, Peggy.

*Bekijk ook zeker mijn boekenpagina*

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: