ablatie operatie

InstaBubbles weekvlog #9 | ‘Ablatie operatie mislukt’.

Nou het is eindelijk zover, vandaag staat de vlog over mijn ablatie operatie online. De titel verklapt natuurlijk al een heleboel, maar  gelukkig ligt het een en ander net ietwat genuanceerder. Benieuwd?

• InstaBubbles weekvlog 9 •

‘Ablatie operatie mislukt’

Als je wilt weten hoe de operatie is gegaan en wat de uitslag is, bekijk dan zeker de video. In de video leg ik namelijk precies uit wat er gebeurd is en wat daarvan de gevolgen zijn.

Mijn moeders verjaardag:

ablatie operatieToen mijn moeder en ik in Amsterdam waren, kwam een nicht van mij bij ons langs. En omdat mijn moeder op de dag van de ablatie jarig zou zijn, besloten we om met z’n drieën uiteten te gaan. Omdat mijn familie helaas in het westen van het land woont, zie ik hun niet zo vaak als dat ik zou willen. Dus als wij dan een keer in de buurt zijn, dan is het extra leuk om elkaar even te kunnen zien.

Shady updates:

ablatie operatieOmdat Laif moest werken en ook naar het ziekenhuis zou komen op de dag van de ablatie, ging Shady uit logeren. Ze blijft bijna altijd bij Laif zijn vader en zijn vriendin logeren, omdat ze het daar genoeg aandacht krijgt. En omdat ze het daar altijd naar haar zin heeft.

Terwijl ik in Amsterdam was, kreeg ik elke dag een foto van Shady opgestuurd met een korte update over hoe het met haar ging. En nu ze zo oud is vind ik dat toch stiekem wel erg prettig. Al is het alleen al om toch haar mooie koppie elke dag te kunnen zien.


Goed, dat was mijn ablatie operatie update. Gelukkig voel ik mij sinds de afgelopen week weer een stuk beter, dus dat is erg fijn.

Mocht je overigens nog vragen hebben m.b.t. mijn ablatie, stel je vraag gerust!

Bedankt voor het lezen.

peggyst

 

 

 

Klik hier voor alle overige artikelen over mijn ablatie. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: