Geluksmomenten

5 geluksmomenten.

In de afgelopen 1,5 maanden heb ik weer een aantal leuke en fijne momenten mogen beleven. En wanneer ik hieraan terug denk, word ik hier nog steeds blij van. Dus vandaag deel ik weer 5 geluksmomenten met je.

5 geluksmomenten.

1.Familie bezoek:

Vlak na kerst zijn wij richting het westen van het land gereden om familie van mij te bezoeken. Vanwege de afstand zie ik mijn familie niet heel erg vaak. Dus het is altijd leuk om met z’n allen bij elkaar te komen en er een gezellige dag van te maken.

2. Hotelovernachting:

Omdat wij helemaal naar het westen van het land waren gereden, hadden we van tevoren al besloten dat wij in een hotel zouden blijven overnachten zodat wij niet dezelfde dag terug hoefden te rijden. Het Inntel Hotel Rotterdam is een ontzettend mooi en leuk hotel. En door onze hotel overnachting hadden we toch opeens een soort van mini vakantie.

Het Inntel Hotel is voorzien van een hoop faciliteiten. En wij hebben met name genoten van de fitness mogelijkheden, het zwembad en de sauna. Het was heerlijk om na het zwembad lekker op te warmen in de sauna. Hierdoor had ik het de rest van de dag ook niet meer koud. Heerlijk!

3. Een nieuwe parfum:

Je vraagt je wellicht af waarom ik een foto van een parfum tussen mijn geluksmomenten plaats? Maar ik kan ontzettend blij worden van dit parfum. Voor iemand die zo ontzettend kritisch is wat betreft parfums, is het een unicum wanneer ik een parfum ontdek die ik zo ontzettend lekker vind. Persoonlijk vind ik het een heerlijke frisse en tegelijkertijd chique geur. Werkelijk fantastisch! Helaas heb ik het parfum nog niet gekocht, omdat het zo ontzettend prijzig is. Maar ik ga er wat centjes voor aan de kant zetten en dan wordt dit voor in de toekomst mijn ‘signature scent’.

4. Lunch date:

Mijn favoriete maaltijd van de dag is toch echt wel de lunch. Eten geeft mij een enorme energie boots en dat is vaak erg welkom, zeker rond het midden van een dag. Afgelopen zondag zijn mijn vriend en ik gaan lunchen bij Weeva in Groningen. Ik koos wederom voor ‘Het Gronings Twaalf Uurtje’ en het was ontzettend lekker. En ja, ik eet alles wat op mijn bord ligt op. Jummm! Dit was oprecht een geluksmoment voor mij, omdat ik hier zo ontzettend van kan genieten. Helaas had ik mijn camera niet mee, dus vandaar dat niet alles helemaal goed op de foto staat.

5. Goed ontvangen blog post:

Iets wat mij ook ontzettend gelukkig maakt is wanneer mijn blog post artikelen goed ontvangen worden. Zo ben ik laatst een online boekenclub begonnen en hier is ontzettend positief op gereageerd. En dat geeft mij dan weer enorm veel energie om vooral door te blijven gaan met met bloggen.

Soms schrijf ik van die artikelen waar ik mij van tevoren afvraag of mijn lezers dit welk een leuk artikel zullen vinden. En of men het niet een raar geschreven artikel vind. Vaak zijn dit juist de artikelen waar heel positief op gereageerd wordt. Soms is het goed om een beetje buiten je eigen ‘comfort zone’ te stappen.

***

Wil je meer geluksmomenten van mij bekijken? Dat kan, klik dan hier.


Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat je het leuk vond.

Bedankt voor het lezen!

peggyst

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: