Shop my closet

Shop my closet | ‘Ik verkoop een deel van mijn kleding.’

Vandaag wil ik graag weer iets nieuws proberen op mijn blog. Ik ben regelmatig het fenomeen ‘shop my closet’ op verschillende blogs tegen gekomen. Zoals de naam al doet vermoeden, verkoop je (een deel) van de inhoud van jouw kledingkast. En dat is precies wat ik vandaag wil doen. Ik heb een paar kledingstukken uit mijn kast getrokken, welke ik zelden aan heb gehad of niet langer meer draag. En deze staan nu dus te koop via mijn blog. Daarnaast verkoop ik ook een paar schoenen, omdat ik deze niet langer gebruik. Benieuwd naar de items die ik verkoop?

1. Sleeveless cardigan MANGO, €10,-.

Shop my closet

Shop my closet

Shop my closet

Shop my closetDeze roestbruine sleeveless cardigan van de MANGO is eigenlijk zo goed als nieuw. Ik heb deze misschien twee keren gedragen en verder blijft hij maar in de kast hangen. Dit was wellicht mijn meest impulsieve aankoop van 2017. Dus aangezien ik dit mooie vest nooit draag, hoop ik dat ik er iemand anders blij mee kan maken.

Details:

  • Maat : S
  • Conditie: Zo goed als nieuw.
  • Prijs : € 10,-.

2. Blazer met gehaakte rug van Only,  € 10,- :

Shop my closet

Shop my closet

Shop my closetDeze mooie blazer heeft een unieke look door het gebruik van verschillende soorten materialen en structuren. Zo is een gedeelte van de achterkant gehaakt en is de rest voorzien van (namaak) leer.  De gehaakte achterkant ziet er kwalitatief goed uit, omdat het vrij stevig gehaakt is. De mouwen zijn van stof en ook de voorkant bestaat van buiten uit leer en de binnenkant bevat (namaak)suède.

Details:

  • Prijs : € 10,-
  • Conditie : In zeer nette staat.
  • Maat : 36.

3. Bruine enkellaarsjes met stoffen accent, Sacha shoes, € 5,- :

Shop my closet

Shop my closet

Shop my closetDeze schoenen heb ik ongeveer twee jaren geleden gekocht bij de Sacha shoes. Ik heb ze een aantal keren gedragen, maar tegenwoordig passen ze niet langer bij mijn stijl. Ondanks dat ik de schoenen gedragen heb, zijn ze nog in redelijk goede conditie. De schoenen waren – voor zover ik mij kan herinneren – niet van leer.

Details:

  • Prijs : € 5,-
  • Conditie : Gedragen
  • Maat : 36.

****

En dat waren de items die ik momenteel wil verkopen. Mocht je interesse hebben in een bepaald item, neem dan gerust contact op met mij. Bij interesse of vragen over de bovenstaande items kun je een e-mail sturen naar: shopmycloset@peggyst.nl 

*Bovengenoemde items zijn exclusief verzendkosten. Deze worden bij jou in rekening gebracht. Ik hanteer dezelfde tarieven als Marktplaats.

**Retourneren is niet mogelijk.


En dat was het weer voor vandaag. Een ietwat ander soort artikel dan normaliter, maar wellicht heb je er iets leuks voor jezelf of iemand anders tussen gezien. Ik zou het uiteraard erg fijn vinden als je dit artikel zou willen delen via jouw eigen sociale media.

Bedankt voor het lezen!

peggyst

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: